Advice

Schanskorf & Lucca: een gouden match

Kiezen is verliezen wordt wel eens gezegd. Niet zo bij Giardino. Heb je interesse in een schanskorf maar geen budget om je hele tuin er mee af te sluiten? Geen probleem. Schanskorven kunnen perfect gecombineerd worden met onze populaire Lucca omheining. Zo verenig je praktische functionaliteit met klasse en uitstraling. 

Schanskorven zijn een aantrekkelijk alternatief om je tuin mee te omheinen. Niet alleen zijn ze bijzonder modulair, ze zijn ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk en natuurlijk mooi om naar te kijken. Maar afhankelijk van de afmetingen, het materiaal en de opvulling die je kiest kan het prijskaartje wel oplopen. 

Lucca to the rescue

De Lucca-lijn heeft een enorm veelzijdig karakter. Vervaardigd uit composiet (panelen) en aluminium (palen) bieden Lucca-panelen je een duurzame en betaalbare oplossing om je tuin of terras van de nodige privacy te voorzien. Lucca is net zo weerbestendig en onderhoudsvriendelijk als een schanskorf en dus ook erg compatibel.

Unieke look

Lucca laat toe te spelen met kleuren, openingen, of decoratieve panelen om je eigen look te creëren. In combinatie met een schanskorf, die je kan opvullen met natuursteen, keien of boomschors, krijgt jouw omheining net dat tikkeltje meer uitstraling. Strak en modern, of toch eerder landelijk en klassiek? Aan jou de keuze. De plaatsing kan je dankzij onze gebruiksvriendelijke tutorials helemaal zelf doen.

Combineer naar hartelust

Neem zeker en vast een kijkje in onze webshop om te zien welke combinatie jouw voorkeur draagt. Onze configurator laat je toe simulaties uit te voeren op basis van de afmetingen van jouw tuin of terras. Je zal versteld staan voor welke prijs jij binnenkort een Lucca en schanskorf in huis haalt.


© 2024 Giardino. All rights reserved.